Kahta - çiğköfte bayilik şartları

ÇİĞKÖFTE BAYİLİK ŞARTLARI

Kahta çiğ köfte girişimcilerin kendi yerlerini açabilmesi için çok kolay  çiğköfte bayilik şartları sunar.Firmamızdan bayilik almak isteyen girişimcilerimiz bizlerle iletişime geçerek uzman kişilerle konuşabilir ve şartları öğrenebilirler.Çiğ köfte bayilik hizmeti ile daha çok alana yayılmayı düşünen firmamız bu yüzden  çiğköfte bayilik şartları ile yatırımcıları fazla zorlamamaktadır.Girişimciler,senesinin verdiği uzmanlık,lezzet ve markayı kullanarak çiğ köfte sektöründe emin adımlarla ilerleyebilirler.Firmamız  çiğköfte bayilik şartları kabul eden herkese gerekli eğitimleri vermektedir.

Çiğ köfte dükkanı açmak oldukça basit çünkü az bir sermaye ile rahatlıkla açabilirsiniz.
kazancınızı arttırmak için bu sektörde  önemli olan  yer seçimi ve marka bilinirliğidir, Kahta Çiğ Köfte ile daha fazla kazana bilirsiniz.
 
Çiğ köfte sektöründe bir dünya markası olmayı hedefleyen firmamız şuanda 45 ilde  400 den fazla bayisi ile sizlere hizmet vermekte. 
sizde bu zincir halkalarımızdan biri olarak ailemize katıla bilirsiniz .
Kahta Çiğköfte Bayilik Hakkında
Tüm kalite standartları ve helal gıda belgesine sahip öncü kuruluşlardan biri olması, kaliteyi ve hijyeni maksimumda tutarak.
her zaman bayi çıkarlarını koruyarak ilerlemeyi kendine hedef seçmiş ve çiğ köfteyi en uygun fiyatla satarak bayi ağını genişletmeyi amaçlamıştır
 
*Kahta çiğ köfte, lezzet ve kaliteyi daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına franchise bedeli almamaktadır. Herhangi bir bedel ödemeden kahta çiğ köfte ailesine katılabilirsiniz.
 
*Açacağınız işletmenin kurulum giderleri size aittir.
 
*Çok kısa zamanda açacağınız işletmede aynı lezzet ve standartlarda hizmet verebileceksiniz.
 
*kahta çiğ köfte  bünyesinde yer alan eğitmenlerimiz işletme personeli için gerekli eğitimleri sağlamaktadır.
 
*Açılışınızda kullanmak üzere, ücretsiz ürün teminatı yapılmaktadır.
 
*Ulusal ve yerel basın kuruluşları veya yazılı - görsel medya aracılığıyla reklam ve merkezi promosyonlarda herhangi bir katılım payı veya bedel talep edilmemektedir.
 
*Ürünlerin satış ve sevkiyatı, barkod sistemi dahilinde ve gıda vakumu güvenliğiyle sağlanmaktadır.
 
*Mağazanızı anahtar teslim devralmak isterseniz, profesyonel ekibimiz sizin için bunu gerçekleştirebilmektedir
 
Kendi işine sahip olmak isteyenler daha fazla vakit kaybetmeden,kazancınıza kazanç eklemek için Kahta Çiğ Köfteyi Tercih edin .

ACIKTIRAN ÜRÜNLER

GÜLÜMSETEN MENÜLER